a Usluge

PROJEKTOVANJE

Nudimo usluge arhitektonskog projektovanja svih vrsta objekata, enterijera objekata kao i izrade urbanističko-planske dokumentacije. Svakom projektu pristupamo sa posebnom pažnjom, vodeći računa o svim sgementima projekta kako bi klijent koji nam ukaže povjerenje dobio projekat po najvišim standardima.

Prilikom projektovanja vodimo računa od energetskoj efikasnosti, ekonomičnosti izgradnje i eksploatacije, a sve to uz maksimalnu funkcionalnost i arhitektoničnost objekta.

Izvođenje enterijera
Zajedno sa našim saradnicima nudimo mogućnost izvođenja svih vrsta enterijera. Osim neupitnog kvaliteta, možemo se pohvaliti i vrlo kratkim rokovima za sve poslove kojima se bavimo.

Imamo saradnju sa renomiranim kompanijama koje se bave prodajom građevinskih materijala pa su nam brzo dostupni svi najkvalitetniji materijali koje ugrađujemo sa potrebnim atestima.

GRAĐEVINSKI NADZOR

Nudimo usluge nadzora nad izgradnjom svih vrsta objekata. Uz naše inženjere sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti građevinsrstva, imamo ugovore o saradnji sa renomiranim kompanijama, kako bi našem klijentu ponudili kompletnu uslugu za sve faze izgradnje.

Takođe smo u mogućnosti da ponudimo kompletno vođenje investicije kao i svaki vid konsaltinga vezanog za građevinarstvo.